انواع غذا های اصفهانی

aynaz iii aynaz iii aynaz iii · 1403/08/19 03:18 · خواندن 3 دقیقه

غذا های اصفهان 

 

بریانی

شکم‌گردی در اصفهان یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌های تفریحی و گردشگری است. این موضوع را وقتی متوجه می‌شوید که برای خوردن بریانی ساعت‌ها در صف رستوران‌های نزدیک به سی‌و‌سه‌پل ایستاده باشید و انتظار بکشید.

اما وقتی نوبت به شما رسید می‌بینید که این انتظار ارزشش را داشت. ترکیب گوشت گوسفند، جگر سفید، نان سنگک و سبزی‌خوردن تازه تبدیل به غذایی کم‌نظیر به نام بریانی می‌شود. اگر رژیم گیاه‌خواری دارید، آن را کنار بگذارید و لذت خوردن بریانی را از دست ندهید.

 

قرمزه نخودچی

قرمزه نخودچی از آن دسته غذاهایی است که هم با نان و هم با برنج سرو می‌شود. اگر از ترکیب گوشت چرخ‌کرده و رب خوشتان می‌آید، حتماً از طعم قرمزه نخودچی هم استقبال می‌کنید. همان‌طور که از اسم این غذا مشخص است آرد نخودچی یکی از اصلی‌ترین مواد تشکیل‌دهنده آن است.

برای پخت این غذا گوشت چرخ‌کرده را با آرد نخودچی ترکیب می‌کنند و کوفته‌های کوچک از آن درست می‌کنند. بعد این کوفته‌ها را همراه با سیب‌زمینی در رب و مقداری آب می‌پزند. به همین راحتی می‌توانید یکی از غذاهای محلی ایران که متعلق به شهر اصفهان است را بپزید و نوش جان کنید.

 

یخنی لوبیا

یخنی لوبیا یکی از غذاهای اصفهانی است که شباهت زیادی به حلیم دارد و به اسم گوشت لوبیا هم شناخته می‌شود. ترکیبی از گوشت، سبزیجات، لوبیا، برنج و ادویه‌های مختلف را باید چند ساعتی پخت تا آماده تبدیل‌شدن به یخنی لوبیا شود. بعد این مواد پخته‌شده له و مخلوط می‌شوند تا به ترکیبی شبیه حلیم برسند. پختن این غذا کمی صبر و حوصله نیاز دارد؛ اما اگر به اصفهان سفر کردید، کافی است سری به حلیم فروشی‌ها یا رستوران‌ها بزنید تا بتوانید این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

 

خورش ماست

خورش ماست یک غذا نیست بلکه یک دسر است، دسری که بین اصفهانی‌ها خیلی طرفدار دارد. برای تهیه خورش ماست باید اول گوشت را بپزند و بکوبند. سپس گوشت‌های نرم شده را با ماست چکیده و زعفران و شکر ترکیب می‌کنند. برای تزیین آن هم معمولاً از خلال بادام و پسته استفاده می‌شود.